Arduino Day Celebration 2021!

 

 

Contact: Richy Bikko

Phone: 0792-486-014

Email: richy@gmin.org

Web: www.gmin.org

 

 

Join us in celebrating Arduino Day!

On 27th March we celebrate Arduino Day, a global celebration of the open-source prototyping platform, Arduino. This physically programmable circuit board and its freely available software allow you to create Internet of Things (IoT) based systems to a great extent. GMin’s Arduino day celebration event is open to people of all ages with the desire and curiosity to learn more about this tool.

Time: 10:00 am – 1:00 pm

EVENT PROGRAM

Time Duration Activity
10.00am : 10:10 am 10 mins Introduction 
10:10am – 10:40 am 30 mins Introduction to Arduino
10:40am – 10:50am 10 mins Break
10:50 am -11:30 am 40 mins Panel  Discussion
11:30 am – 11:45 am 15 mins Demos
11:45 am -11:50 am 5 mins Break
11:50 am -12:35 pm 45 mins Hands-on Activity
12:35 pm – 12:50 pm 15 mins Demos
12:50 pm – 1:00 pm 10 min Closing remarks

 

Register now to reserve your spot – https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcodOyvqTosGtNkGslNGX1_JdOPGhBPwg5B 

See you there!